AI & ML är som bror och syster, båda delar av samma koncept. Artificiell Intelligens har funnits som koncept längre, machine learning är ett nyare “buzz word”. Men de är tätt sammankopplade, där AI är konceptet som förutsäger att en dag skall maskiner kunna tolka världen på samma sätt som vi människor gör, ML kan vara sättet som vi en gång kommer dit.

I en värld som till stor del drivs av data, data i sådana ofantliga volymer att det är omöjligt för en människa eller ett team av människor att tolka den i realtid. Digital marknadsföring handlar väldigt mycket om “just nu”, både gällande analys, beslut och action. Och i en värld med hård konkurrens kan användandet av högkvalitativ data och AI hjälpa företag med fördelar gentemot konkurrenterna, med snabbare och bättre informerade beslut. Flera marknadsledande bolag inom marknadsföring bekräftar att implementation av AI som baseras på högkvalitativ data har hjälpt dem med just det.

Genom machine learning är det möjligt att få insikter som inte annars hade varit möjliga, insikter dolda i Giga Bytes av data. Men till syvende och sist så måste programmeringen av algoritmerna göras av människor. Så det är viktigt att du vet vad du ber maskinerna om, och att du ger dem informationen som gör det möjligt att nå målen du satt.

Utöver ML-algoritmerna så behöver du ge dem det rätta bränslet genom pålitliga, relevanta och precis data som är strukturerad och jämförbar, för att nå de önskvärda resultaten och insikterna. Särskilt om du vill applicera ML på konsumenter.

Brain levererar den data bu behöver, som är direkt länkad till dina kunder och applicerbar i stor volym. Genom at applicera vår information digitalt, i dina online kanaler, blir det möjligt att skapa en hävstång för din kunddata in i ditt universum av online data.

Brain applicerar hushållsinformation på dina kunder, informationen är strukturerad och verifierad. Detta gör det möjligt för machine learning processer att kombinera ett mycket stabilt data set med den mer volatila informationen som finns Online, så att du kan göra omedelbara och träffsäkra antaganden om dina besökare. Och därmed erbjuda dem en bättre online-upplevelse antingen genom din marknadsföring eller i dina egna kanaler.

Brain tillhandahåller sina tjänster på ett sätt som är integritetsmässigt hänsynsfullt, medgivandebaserat och som skyddar dina kunders integritet Online.